torsdag 12 april 2012

Trollmor är en tjockis!

Det är bara att inse att efter barn nr 2 är det lite fler valkar kvar kring midjan än efter barn nr 1. Detta borde inte vara ett problem för någon som mig som verkligen gillar att träna och har gjort det hela livet...men då jag gillar mat lika mycket som träning, om inte lite mera så blir situationen lite knepig.

Min läkare tycker att jag har lite för bråttom med "komma iform ambitionerna" men vem f-n vill vara en tjockis längre än nödvändigt? Jag vill komma i mina byxor NU, helst igår.

Jag har en plan!
Måndagen den 23:e april kör jag igång med gym 3ggr i veckan (varav 1ggr/vecka med PT), 2 löprundor på 7km, 1ggr/vecka powerbabytäning och simning på lördagar.

Vad gäller maten så har jag beställt hem färdiglagade luncher och middagar för en månad så det enda jag behöver tänka på är frukost och mellanmål. Har dock inte tänkt beröva mig själv på tex vin nu när sommaren nalkas.

Planen borde med andra ord vara vattentät. Men vem vet, när ryggradslöse trollmor sätter igång kan vad som helst hända. Idag visar vågen hela 70 kg (exakt) målet är att till min födelsedag 2:a dec ha gått ner 15kg (till 55 vilket är min "må bra vikt").

Om och när jag lyckas med detta ska jag belöna mig själv med personal shopping och en helt ny garderob...RUBBET! Om jag inte lyckas så lär ju den offentliga förnedringen vara ett faktum.

Håll nu tummar och tår för att jag verkligen lyckas med detta. Jag kommer varje vecka göra en viktuppdatering....GAAAAAAAH!

5 kommentarer:

 1. Klart du lyckas!
  Är det svartalådan du har beatällt mat i från?

  Kram från Niners

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp! Svarta lådan it is! Jizus vilken looser jag är om jag inte klarar av dethär :-).

   Radera
 2. Du kommer klara det.

  Kram Multi Tasking Jens

  SvaraRadera
 3. Tack Jens! Tur att man är envis som en åsna :)

  SvaraRadera
 4. Ambitiös plan! Jag blir trött och avis bara jag tänker på det!

  SvaraRadera